Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Nail Uyar oldu
Denizli’de kısa dönemde sık müdür değişiminin yaşandığı Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atama yapıldı. Denizli’de Müze Müdürlüğü yapan, şu anda Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürü olan Nail Uyar, Denizli Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.
Denizli Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Ödem Özel’den boşalan koltuğa atama yapıldı. Denizli Müze Müdürlüğü görevi yaparken Aydın’a Arkeoloji Müzesi Müdürü olarak atanan arkeolog Nail Uyar, yeni müdür oldu. Atama yazısının ulaştığı Uyar, yakın zamanda Denizli’deki görevine başlayacak.
Pamukkale Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü’nden mezun olan ve sonrasında memuriyete atılan Uyar, Denizli’de müze müdürlüğü görevinde bulundu. Aydın Yenipazar doğumlu olan Uyar, bir süredir Aydın Arkeoloji Müzesi Müdürlüğü yapıyordu.
