Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı: Cankurtaran’da teyakkuz
Kenti etkisi altına alan yağışlı hava beklenen kar yağışını da beraberinde getirdi. Şiddetli yağan yağmur sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Denizli-Antalya-Muğla bağlantısını sağlayan Cankurtaran’da ekipler teyakkuza geçti.
Denizli’de yağmurla birlikte kar yağışı başladı. Dün gün boyu aralıklarla yağan ve akşam saatlerinde şiddetini artıran yağmur, sabahtan itibaren yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kentin kuzeydoğusundaki Çökelez dağı eteklerinde kurulu Uzunpınar, Gözler gibi bölgelerde yağış güçlü.
Yine kentin güneyinde kalan Acıpayam ve Çameli bölgelerinde de kar yağışı etkili oluyor.
Kentin Muğla ve Antalya ilgi bağlantısını sağlayan karayolunun Cankurtaran ve Tavas makası arasındaki bölgesinde de yağış hayli yoğun. Bu nedenle trafik ve karayolları ekipleri trafik güvenliğini sağlayabilmek için teyakkuza geçti.
