İçeriğe geç

DSO’NUN YENİ YÖNETİMİNDEN ANKARA’DA İLK TEMASLAR

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet, 2026–2030 çalışma döneminin başlamasının ardından Ankara’da temaslarda bulundu. Program kapsamında Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Görüşmede Denizli sanayisinin öncelikleri, sektörlerin beklentileri, titanyum yatırımı ve ihracatın geliştirilmesine yönelik hedefler ele alındı.

BÜLTEN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 23 Ekim 2026 - 09:07:14 Güncelleme: 23 Ekim 2026 - 09:07:16

Ankara programının ilk durağı Anıtkabir oldu. Denizli Sanayi Odası adına Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunan DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, ardından Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

DSO heyeti, yeni çalışma döneminin ilk Ankara programında Anıtkabir’i ziyaret ederek Cumhuriyet’in temel değerlerine ve ekonomik bağımsızlık hedeflerine bağlılık mesajı verdi.

Denizli Sanayisinin Öncelikleri TOBB’da Görüşüldü

Anıtkabir ziyaretinin ardından TOBB İkiz Kuleler’de TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen DSO heyeti, Denizli sanayisinin mevcut durumunu ve yeni dönemin çalışma önceliklerini değerlendirdi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir