İçeriğe geç

“Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek” projesiyle üreticiye güçlü destek

Denizli’de hayvancılığı güçlendirmek ve kırsal aile işletmelerini desteklemek amacıyla yürütülen “Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi” kapsamında önemli bir adım daha atıldı.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 7 Mart 2026 - 20:45:00 Güncelleme: 7 Mart 2026 - 11:58:22

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Nevzat Zayim, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Şenyürek ve Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü M. Sinan Bulut, Çivril ilçesi Irgıllı Mahallesi’nde üretici Serkan Uçaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, TİGEM tarafından temin edilen 30 baş Angus ırkı damızlık gebe düve, üreticiye teslim edilerek işletmede incelemelerde bulunuldu. İl Müdürü Zayim, üreticiyle bir araya gelerek proje ve hayvancılık faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Proje ile kırsal kalkınmanın desteklenmesi, aile işletmelerinin güçlendirilmesi ve kaliteli damızlık materyal ile hayvansal üretimin artırılması hedefleniyor. Yetkililer, üreticilerin yanında olmaya ve Denizli’de tarım ve hayvancılığı güçlendirmeye devam edeceklerini vurguladı

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir