Prof. Dr. Cevat Akşit Yurdu’nda öğrencilerle iletişim toplantısı yapıldı
Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen yurt iletişim toplantılarının ilki, Prof. Dr. Cevat Akşit Yurdu’nda gerçekleştirildi.
Program öncesinde yurt personeliyle bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, kurum içi iletişimin önemine dikkat çekti. Erdoğan, öğrencilerden gelen istek ve taleplerin çözüme kavuşturulması konusunda personelin hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti.
Akşam yemeğinin ardından öğrencilerle düzenlenen iletişim toplantısına katılan Erdoğan, gençlerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda barınabilmeleri için özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Öğrencilerin talep ve önerilerini dinleyen Erdoğan, gençlere kendilerini her alanda geliştirmeleri çağrısında bulundu.
Erdoğan, öğrencilerin milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için azimle çalışmalarının önemine değindi.