İçeriğe geç

Baklan Belediyesi, kendi pazar yerini yapıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin önceki başkanı Osman Zolan döneminde Baklan’a kazandırılan kapalı pazar yeri, bu dönemde Baklan Belediyesi’ne tahsis edilmedi. Yaşanan kriz sonrası Baklan’da pazar sokağa taşındı. Şimdi belediye, ilçeye ikinci kapalı pazar yerini kazandırmak için inşaatı hızlandırdı.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 4 Ekim 2026 - 13:33:05 Güncelleme: 4 Ekim 2026 - 13:33:06

Baklan’da Bülent Nuri Çavuşoğlu Başkanlığındaki Büyükşehir ile yaşanan tahsis krizi nedeniyle ortaya çıkan pazar yeri krizi tamamen çözülüyor. Büyükşehir, içinde sosyal tesisler de olan pazar yerini Baklan Belediyesi’ne tahsis etmeyince, pazar sokaklara taşınarak kuruldu.

Büyük tepki çeken olay sonrası Büyükşehir Belediyesi geri adım attı. Fakat Baklan Belediyesi, bu süre içinde ilçeye yeni kapalı pazar yerini kazandırmak için harekete geçti. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçedeki ikinci pazar yeri hakkında bilgi verdi. Bir aya kadar pazar yerinin açılacağını belirten Başkan Gülsever, “Baklan ilçemizde  kış öncesi ikincisinin yapımına başladığımız kapalı pazar yerimizin temel ve su basman seviye betonunu attık .Çelik çatı konstrüksiyon atölye çalışmaları devam ediyor, İnşallah bir aya kalmaz bitiririz” dedi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir