İçeriğe geç

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı! Sel ve su baskınına dikkat

Meteoroloji, Denizli ve Uşak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Denizli’de bugün sabah saatlerinden gece yarısına kadar etkili olması beklenen yağışlara karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.

AYCAN AYDOĞAN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 17 Ekim 2026 - 09:33:32 Güncelleme: 17 Ekim 2026 - 09:34:01

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Denizli ve Uşak çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, Bugün sabah saatlerinden itibaren bölgede yerel olarak kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

DENİZLİ’DE YAĞIŞ GECE YARISINA KADAR SÜRECEK

Meteoroloji tarafından yayımlanan uyarıya göre yağışların 17 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’da başlaması ve saat 23.59’a kadar etkili olması bekleniyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edilirken vatandaşların olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği bildirildi.

SEL VE SU BASKINI RİSKİNE DİKKAT

Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi. Yetkililer, özellikle yağış sırasında oluşabilecek risklere karşı vatandaşların gerekli önlemleri alması gerektiğini vurguladı.

Denizli’de yaşayan vatandaşların gün boyunca hava koşullarını takip etmeleri, su baskını riski bulunan bölgelerde dikkatli olmaları ve olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli davranmaları önem taşıyor.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir