Denizli’de 11 ilçede su kesintisi
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ), 11 Şubat Çarşamba günü kent genelinde birçok ilçede planlı çalışmalar ve ana şebeke arızaları nedeniyle su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Yetkililer, çalışmaların bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar sürebileceğini belirterek vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.
DESKİ’den yapılan açıklamada, bakım-onarım, altyapı ve şebeke bağlantı çalışmaları ile arıza giderme işlemleri nedeniyle toplam 11 ilçede farklı saat aralıklarında kesintiler yaşanacağı bildirildi.
Merkezefendi – Pamukkale
Salihağa Mahallesi’nde su deposunda yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 10.45 ile 17.59 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Kesintiden Salihağa Mahallesi Salihağa Sokak ile Üzerlik Küme Evleri etkilenecek.
Irlıganlı Mahallesi 1032 Sokak’ta meydana gelen ana şebeke arızası nedeniyle ise 10.20 ile 11.59 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.
Çardak – Bozkurt – Honaz
Kaklık Mahallesi’nde ana şebeke arızası nedeniyle 10.00 ile 12.00 saatleri arasında su verilemeyecek.
Acıpayam – Serinhisar – Çameli
Ana şebeke arızası nedeniyle 09.45 ile 12.59 saatleri arasında Apa, Karahüyük ve Ovayurt mahalleleri ile bu mahallelere bağlı çok sayıda sokak ve Denizli–Burdur Otoyolu çevresinde kesinti uygulanacak.
Babadağ – Buldan – Sarayköy
Altyapı (kanalizasyon) çalışmaları nedeniyle 09.00 ile 16.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.
Çal – Güney – Bekilli
Şebeke bağlantı çalışmaları kapsamında 09.00 ile 17.00 saatleri arasında su verilemeyecek
.
