İçeriğe geç

Denizli’ye yeni hâkim ve savcı atamaları

Denizli’de yargı teşkilatını ilgilendiren atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. HSK’nın düzenlemesiyle Denizli’ye yeni görevlendirmeler yapılırken bazı isimler de farklı illere atandı.

ALİ BİLGE
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 10 Aralık 2025 - 11:49:51 Güncelleme: 10 Aralık 2025 - 11:49:52

Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun adli yargı hâkim ve cumhuriyet savcılarına ilişkin atama kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Türkiye genelinde 815 hâkim ve savcının görev yeri değişirken, Denizli’de de önemli değişiklikler gerçekleşti.

Atama listesine göre Denizli Bölge Adliye Mahkemesi üyesi Duygu Dilek Denizli Hakimliği’ne getirildi. Samsun Bölge Adliye Mahkemesi üyeleri Zafer Demirtaş ve Esra Demirtaş Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne atandı. Denizli Cumhuriyet Savcısı Fatma Atasoy Muğla Cumhuriyet Savcılığı’na görevlendirilirken, Denizli Hakimi Gönül Öztürk Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne yükseltildi.

Çorlu Cumhuriyet Savcısı Ramazan Özmen Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na, Denizli Hakimi Fatih Sincar ise Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne getirildi. Denizli Hakimi Güzin Avcıoğlu Ankara Hakimliği’ne atanırken, Akşehir Cumhuriyet Savcısı Umut Sarıkahya Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na görevlendirildi. Denizli Hakimi Serhat Kurt’un ise İstanbul Hakimliği’ne ataması yapıldı.

Kararla birlikte Denizli’de yargı kadrosu önemli ölçüde yenilenmiş oldu.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir