İçeriğe geç

Dolu zararının ardından inceleme

Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan dolu yağışının ardından tarım arazilerinde hasar tespit çalışmaları başlatıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Nevzat Zayim, zarar gören üretim alanlarında incelemelerde bulundu.

KADİR KOL
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 21 Haziran 2026 - 11:16:00 Güncelleme: 21 Haziran 2026 - 16:24:22

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Nevzat Zayim, Çameli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Yavuz ve teknik personellerle birlikte dolu yağışından etkilenen Yaylapınar ve Kolak mahallelerindeki tarımsal üretim alanlarını ziyaret etti.

Sahada gerçekleştirilen incelemelerde üreticiler ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen heyet, dolu yağışının ekili ve dikili alanlarda oluşturduğu zararı yerinde değerlendirdi. Yetkililer, yürütülen hasar tespit çalışmaları hakkında üreticilere bilgi verirken, talepleri ve yaşanan sorunları da dinledi.

İl Müdürü Mustafa Nevzat Zayim, tarımsal üretimde meydana gelen zararların belirlenmesi amacıyla ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, üreticilerin mağduriyetlerinin tespiti ve gerekli işlemlerin yürütülmesi için sahada olduklarını ifade etti.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir