İçeriğe geç

Küçük yüreklerden Sevgi Eli’ne anlamlı destek

Miniklerden dayanışma dersi Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevini yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, minik öğrencileri ağırladı. Akranları için Sevgi Eli’ne oyuncak ve kıyafet bağışlayan çocuklar paylaşmanın ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.

BÜLTEN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 3 Aralık 2025 - 11:58:37 Güncelleme: 3 Aralık 2025 - 11:58:38

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasındaki köprüyü güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Eryetenek Eğitim Koleji’nde eğitim gören anasınıfı ve ilkokul 1’nci sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin Karşıyaka Mahallesi’nde yenilenen merkezini ziyaret etti. Okullarında düzenledikleri yardım kampanyası ile akranları için oyuncak ve kıyafet biriktiren minikler bunları Sevgi Eli’ne bağışladı. Akranları için getirdikleri oyuncakları, oyuncak reyonuna bırakan küçükler daha sonra Sevgi Eli mağazasını gezdi, merak ettiklerini sordu. Oyuncak ve kıyafetler için bağış makbuzlarını alan miniklere Sevgi Eli Koordinatörü Seray Aktürk tarafından merkezin işleyişi hakkında bilgi verildi. Paylaşmanın ve dayanışmanın önemini anlatan Aktürk, anlamlı bağışları için çocuklara teşekkür etti.

Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi’ni ziyaret ettiler

Öğrenciler programın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Karşıyaka Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti. Sevgi Eli’ne komşu olan merkezde sınıfları tek tek gezen minikler bir süre akranlarıyla vakit geçirmenin tadını çıkardı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir