Siyaseti buluşturan düğün
Denizli’de siyaset dünyasının tanınan iki ailesi, görkemli bir düğünle akraba oldu. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in danışmanı Kadir Demir’in oğlu İbrahim Burak Demir ile AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Bilal Uçar’ın ağabeyi Mustafa Uçar’ın kızı Esranur Uçar dünya evine girdi.
EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen düğünde nikahı Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral kıydı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende İl Müftüsü Abdullah Pamuklu dua etti. Düğüne Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ve Nilgün Ök, önceki dönem milletvekilleri, belediye başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Nikah şahitleri arasında eski ve yeni dönemden birçok siyasetçi yer aldı. 25 kişinin şahitlik ettiği törende çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Kadir–Fikriye Demir çifti ile Mustafa–Hatice Uçar çifti, misafirleri kapıda karşılayarak teşekkür etti.
Denizli protokolü, parti teşkilatları ve sivil toplum temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği düğün, adeta AK Parti’nin eski ve yeni kadrolarını buluşturdu. Misafirlere salon girişinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.
