İçeriğe geç

Buldan’da öğrenciler floor curling heyecanı yaşadı

Buldan’da Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Floor Curling Turnuvası, Hacı Perihan Vural Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

BÜLTEN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 27 Ekim 2025 - 10:53:53 Güncelleme: 27 Ekim 2025 - 10:53:53

İlçe Spor Salonu’nda yapılan etkinlikte öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirdi hem de yeni bir spor branşını tanıma fırsatı buldu.

Turnuva boyunca öğrenciler, takım ruhu içinde mücadele ederken fair play anlayışını da sahaya yansıttı. Antrenörler ve öğretmenler, floor curling’in çocuklarda dikkat, denge, stratejik düşünme ve takım çalışması becerilerini geliştirdiğini belirtti.

Etkinliğin sonunda öğrenciler, turnuvaya katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri ise benzer organizasyonların yıl boyunca devam edeceğini ifade ederek, çocukların farklı spor dallarını deneyimlemesi için çalışmalara ara vermeden sürdüreceklerini söyledi.

Floor curling turnuvası, hem sporun eğlenceli yönünü öne çıkardı hem de gençlerin sosyal etkileşimini güçlendiren renkli bir etkinlik olarak Buldan’da beğeni topladı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir