İçeriğe geç

Gençlik ve sporda yılsonu gururu Denizli’de yaşandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik ve Sporda Yılsonu Galası”, Denizli’de geniş katılımla gerçekleştirildi. Yıl boyunca ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı elde eden sporcular, antrenörler ve gençler, görkemli gecede ödüllerle onurlandırıldı.

AYCAN AYDOĞAN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 28 Aralık 2025 - 11:01:28 Güncelleme: 28 Aralık 2025 - 11:20:44

Sosyal Tesisler Konferans Salonu’nda düzenlenen gala programına Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Sporcuların aileleri de gecede yer alarak gurur anlarına ortak oldu.

Gala programında, olimpiyatlar ile dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında ay-yıldızlı forma ile mücadele eden sporcuların başarı hikâyeleri LED ekrandan izletildi. Ardından sporcular ve milli takım antrenörleri sahneye davet edilerek protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi. Gecede GSB Denizli Yurtları Halk Oyunları ekibinin sahnelediği gösteri de büyük beğeni topladı.

Deneyap Türkiye Programı kapsamında üç yıllık eğitim sürecini tamamlayan ve 2025 yılında mezun olan 30 genç de gala gecesinde yer aldı. Robotik kodlama, yapay zekâ ve ileri teknoloji alanlarında eğitim alan gençler, geleceğin mühendisleri olarak takdir edildi. Ayrıca YURTLİG Yurtlar Arası Spor Oyunları’nda şampiyon olan üniversite öğrencilerine de ödülleri verildi.

Programda, “Mahallemde Maç Var” projesiyle gençlere ve spora katkı sunan İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a “Spora Değer Katanlar Özel Ödülü” verildi. Ödül, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Erdoğan, yaptığı konuşmada yıl boyunca Denizli’yi ve Türkiye’yi başarıyla temsil eden sporcuları ve gençleri aynı çatı altında buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Erdoğan, bu gecenin Denizlili gençlerin gurur gecesi olduğunu vurgulayarak, 2026 yılının da başarılarla dolu geçmesini temenni etti.

“Gençlik ve Spor Yılsonu Galası”, kapsamı ve içeriğiyle Denizli’de bir ilk olarak değerlendirildi. Programa katılan davetliler, organizasyonun her yıl düzenlenmesinin sporcuların motivasyonunu artıracağı görüşünü dile getirdi.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir