Goalball Kadın Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu
Denizlili sporcuların ve yöneticilerin kadrosunda yer aldığı Goalball Kadın Milli Takımı Finlandiya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyaya uzandı. Finalde İsrail ile karşılaşan millilerimiz 10-3’lük net skorla kupaya uzandı.
Denizli Görme Engelliler Okulu spor öğretmeni Hüseyin Atmaca’nın Baş Antrenör olarak görev yaptığı, Denizlili Şeydanur Kaplan ve Ceren Yılmaz’ın kadrosunda yer aldığı Goalball Kadın Milli Takımı Avrupa’da şampiyonluğa uzandı.

Finlandiya’nın Lahti kentinde düzenlenen IBSA Goalball Avrupa Şampiyonası’nda sahne alan son olimpiyat şampiyonu milliler, finalde İsrail ile karşılaştı. Finale kadar yenilgisiz gelen millilerimiz İsrail’i 10-3 yenmeyi başardı.

TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayımlanan maç sonrası millilerimiz İstiklal Marşı’nı Avrupa’ya dinletti.
