İçeriğe geç

Kamu Spor Oyunları Masa Tenisinde şampiyonlar belli oldu

öDenizli’de düzenlenen Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Turnuvası’nda şampiyonlar, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından belli oldu. Erkeklerde Merkezefendi Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, kadınlarda ise İŞKUR takımı birinciliği elde etti.

HABER MERKEZİ
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 20 Ekim 2026 - 14:43:05 Güncelleme: 20 Ekim 2026 - 14:43:07

Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalar sonunda erkekler kategorisinde Merkezefendi Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü birinci, Denizli Büyükşehir Belediyesi ikinci, Sarayköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü üçüncü, TÜİK ise dördüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde İŞKUR birinci, ÇEKOM ikinci, Merkezefendi Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ise üçüncü sırada yer aldı.

Turnuvada birincilik elde eden Merkezefendi Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İŞKUR takımları, Afyon’da düzenlenecek grup müsabakalarında Denizli’yi temsil etme hakkı kazandı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir