İçeriğe geç

SOLOTÜRK’ten Pamukkale paylaşımı

Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları kapsamında Denizli’de gösteri uçuşu gerçekleştirdi. SOLOTÜRK resmi hesabı, Pamukkale’deki gösteriyi pilotların gözünden gösteren bir paylaşım yaptı.

AYCAN AYDOĞAN
Twitter Facebook WhatsApp Telegram
Yayınlanma: 1 Kasım 2025 - 14:19:49 Güncelleme: 1 Kasım 2025 - 14:21:25

Türk Hava Kuvvetleri’nin gururu SOLOTÜRK, Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta Denizli’de nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Beyaz cennet Pamukkale semalarında yapılan bu gösteri, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekti. SOLOTÜRK’ün Pamukkale travertenleri üzerinde gerçekleştirdiği akrobatik manevralar, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gösterinin özel anları, SOLOTÜRK ekibi tarafından görüntülenerek sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. SOLOTÜRK’ün resmi X hesabından yapılan paylaşımda, “SOLOTÜRK Pamukkale semalarında nefes kesen bir gösteri uçuşu icra etti” notu yer aldı. Videoda, SOLOTÜRK’ün beyaz cennetin eşsiz manzarası altında gerçekleştirdiği uçuşun detayları yer aldı.

Denizlililer, bu gösteriyle Cumhuriyet’in 102. yılını gururla kutlarken, SOLOTÜRK’ün performansı bir kez daha Türk Hava Kuvvetleri’nin gücünü ve disiplinini gözler önüne serdi. Pamukkale’nin doğal güzelliğiyle birleşen bu uçuş, hem yerel hem de ulusal ölçekte büyük beğeni topladı.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir