REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da bu yola dikkat

Acıpayam’da bu yola dikkat

Denizli ile Antalya arasındaki yolun sıcak asfaltla kaplanması çalışmaları devam ederken Acıpayam’ın Yassıhöyük Kavşağı’na kadar olan 5 kilometrelik bölüm sürücüleri zorluyor. Kaymakam Kalkar ise sürücüleri uyarıyor.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2014 Pazartesi, 11:34

Denizli’yi Antalya’ya bağlayan yolda başlatılan çalışma kapsamında Acıpayam bölgesinde de yol yapımı sürüyor. Etaplar halinde yapılan yolun Kırca mahallesinden başlayarak Alaattin Mahallesi bitişi ve Yassıhöyük kavşağına kadar olan 5 kilometrelik bölümünün yapımı ise sürücüleri zorluyor.

Denizli’yi Antalya ve Burdur’a açan, özellikle yaz aylarında trafiğin daha yoğun olduğu bu bölgede sıkça kaza meydana gelmesi de vatandaşları canından bezdirdi. 5 kilometrelik bölümde yolun tek şeride düşmesinin kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar önlemlerin artırılmasını istedi.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar ise yolun genişletilmesi ve sıcak asfalt kaplaması çalışmalarında 20-25 gündür bahsedilen bölgede çalışma yürütüldüğünü belirtti. İddia edildiği gibi yolun yavaş ilerlemediğini belirten Kaymakam Kalkar, “Burdur yol ayrımında çalışmalar sürüyor. Haliyle yol tek şeride düşürüldü ama bu henüz 20-25 gündür böyle. Yüklenici firma ve Karayolları yetkilileri ile sürekli temas halindeyiz, her türlü işaretleme yapıldı, gerektiğinde trafik ekiplerini de bölgede görevlendiriyoruz. Hem Karayolları, hem de yüklenici firma yetkilileri yolun kısa sürede biteceğini belirtiyor. Biz de işin takipçisiyiz, her türlü güvenlik önlemi de alınıyor” dedi.

Yorumlar

qwerty   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 15:06

Bahsedilen yoldan daha dün akşam geçtim. Özellikle akşamları yol çok tehlikeli. Gidiş geliş şeritleri çok dar. Yanınızdan geçen kamyon yan aynaya sıfır geçiyor.

hasan   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 13:08

şu anki siyasi iktidar ve yerel yönetimdekilerin her biri en az bir avrupa ülkesi görmüştür.defalarca yol yapımı devam eden yollardan da geçmişlerdir.avrupada bırakın yol yapımını en ufak bir inşaatta alınan önlemleri düşünsünler….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı