REKLAMI GEÇ

Haber Horozu

HABER HOROZU UYARIR!..

Denizlihaber.com HABER HOROZU uygulaması, bir haber uyarı sistemidir. Sizi gelişmeler hakkında anında uyarır.

HABER HOROZU NEDİR?
Haber Horozu, bilgisayarınıza çok rahatlıkla indirebileceğiniz masa üstü programıdır. Haber Horozu, Denizlihaber.com tarafından özel olarak hazırlanmış , Windows işletim sistemi için geliştirilmiştir.

NE İŞE YARAR?
Denizlihaber.com Haber Horozu, internete bağlı bilgisayarlarda her hangi bir tarayıcı (İnternet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari) açık olmadan, Denizlihaber.com’a girilen haber, yazı, fotoğraf ve video galerisi hakkında sizi uyarır.  Haber Horuzu’nu kullanarak Denizli’deki gelişmelerden anında haberdar olursunuz.

NASIL ÇALIŞIR?
Haber Horozu’nu  bilgisayarınıza bu sayfadan kolayca yükleyebilir,

 

 

İNDİR

 

Bizden alacağınız kullanıcı adı ve şifreyi girerek anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Haber Horozu’nun kullanıcı adı ve şifresini almak için reklam@denizlihaber.com adresine ödeme dekontu bilgileri, isminiz-soyisminiz ve diğer iletişim bilgilerinizi (Sabit ya da GSM telefonu) göndermeniz yeterli.

Mailinizin ardından ödeme işleminiz kontrol edildikten sonra, size bir onay maili ile kullanıcı adı ve şifreniz gelecek. Bundan sonra yapmanız gereken tek şey bu bilgileri Haber Horozu programına girmeniz.

Bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayarınız ile birlikte otomatik olarak çalışacak olan program sayesinde gelişmelerden anında haberdar olacaksınız.

3 farklı ses seçeneği ile, ister horoz ötüşü, ister saat sesi ve isterseniz sessiz modda çalışan HABER HOROZU, kurulduktan hemen sonra, bilgisayarınızın saat bölümünün yanında Denizlihaber’in logosu ile yer alacak.

Haber Horuzu ikonunu sol tıklayarak son girilen haberlerin bir listesini görebilir, ya da açılan bu pencereyi kapatıp yalnızca yeni bir haber geldiğinde ister sesli veya  isterseniz sessiz bir şekilde otomatik olarak açılan uyarı penceresiyle uyarılırsınız.

Programın ses ayarını, Haber Horozu ikonuna sağ tıklayarak açılacak küçük ayar menüsü yardımıyla yapabilirsiniz.

Denizlihaber’e haber girildiğinde açılan pencere size son gelişmeyi anında başlığı, spotu ve fotoğrafı ile duyuracaktır. Yapmanız gereken tek şey, eğer haber ilginizi çektiyse  açılan bu küçük uyarı penceresinin üzerine tıklamak. Bu sizi anında habere yönlendirecektir.

Eğer haber sizin için çekici değilse yorulmayın, pencere kısa bir süre sonra kendiliğinden kapanacaktır.

KULLANICI ADI VE ŞİFRESİNİN TEMİNİ

Kullanıcı adı ve şifresini temin etmek için yalnızca ve bir kereye mahsus 50 TL ödemeniz yeterli olacak.
Ödemenizi bizle iletişime geçerek elden yapabileceğiniz gibi, banka üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.
Haber Horozu’nu banka üzerinden ödemeyle kullanmak için aşağıdaki hesaba açıklamasına ‘Haber Horozu ve isminizi’ yazarak 50 TL yatırmanız yeterli.

Haber Horozu Hesap Bilgisi:

Haber Horozu’nun kullanım bedeli 50 TL’dir ve bu bedel yalnızca bir kereye mahsus alınmaktadır.

Hesap Adı:  Yeni Medya Denizli Yayıncılık San. Tic. Ltd. Şti

İŞBANKASI
ÇINAR ŞUBESİ
ŞUBE KODU : 3201
HESAP NO : 1259685
İBAN : TR17 0006 4000 0013 2011 2596 85

Daha sonra bu ödemeyle ilgili dekontun bir örneğini ve yaptığınız transfere ilişkin ayrıntılı bilgileri(Hangi bankadan, hangi hesaptan hangi dekont ya da işlem referans mumarasını da belirterek), Adınız-Soyadanız ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasıyla birlikte reklam@denizlihaber.com adresine mail atın.

Vereceğiniz ayrıntılı bilgiler sayesinde adınıza özel bir kullanıcı adı ve yalnızca sizin bileceğiniz bir şifre oluşturulup kontak mailinize gönderilecektir.

Haberin tüm detaylarını okumak için, açılan uyarı penceresine tıklamanız yeterli. Program sizi anında Denizlihaber.com’un ilgili sayfasına yönlendirecektir.

KÜÇÜK KATKI BÜYÜK DESTEK
2002’den bu yana yayında olan Denizlihaber.com, bu programla okuyucularına Denizli’de her hangi bir yayın kuruluşunun şu ana kadar sağlamadığı çok özel bir hizmeti verecek. Ve bu özel programı kurarak yalnızca gelişmelerden anından haberdar olmayacak Denizlihaber’in sizlere daha kaliteli bir hizmet vermesi konusunda önemli bir destekte de bulunmuş olacaksınız.

 

İNDİR (PC)

Unutmayın!

Denizlihaber, arkasındaki tek güç okurudur.

Denizlihaber, 12 yılı aşkın zamandır, gazetecilik meslek ilkeleri ve etiğine bağlı yayıncılık yaparak yalnızca ve yalnızca okuyucuların en kısa zamanda ve doğru bilgiyi almasını amaçlamış, okuruyla bu anlamda bir bütün olmuştur.

Denizli’nin en çok okunan gazetesinin, Denizli ile yaşayanını, şehir dışında ve dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerini MEMLEKET HABERLERİ vererek buluşturan Denizlihaber.com’un, çağın tüm gerekliliklerini yerine getirerek, gelecekte çok daha önemli projeler ve daha hızlı habercilik anlayışı ile sizlere hizmet vermesi ancak sizlerin desteğiyle olacaktır.

Bu nedenle %100 DENİZLİLİ olan bu gazetenin size sunmuş olduğu HABER HOROZU uygulaması, aslında başlı başına okurun desteğini almak adına yapılmış bir kampanyadır.

Bu kampanyaya 50 TL gibi maddi olarak küçük, ama bir okur desteği olarak değerlendirildiğinde bizler için çok büyük bu desteği verin, memleketinizin geleceğine yön verin!

Ayrıntılı bilgi ve destek için  0 258 241 02 77 – 0 258 265 98 85 – reklam@denizlihaber.com