REKLAMI GEÇ

Zorlu, “Bana arsa bulun, yeni okul yaptıracağım”

Zorlu, “Bana arsa bulun, yeni okul yaptıracağım”

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, baba ocağı Babadağ ilçesine Sağlık Meslek Yüksekokulu yaptırmak için harekete geçti. Zorlu’nun geçen hafta geldiği Babadağ’da Belediye Başkanı Salim Demirezen’e, “Acilen arsa bulun, okulun inşaatına başlayalım” dediği ortaya çıktı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 25 Mart 2017 Cumartesi, 09:47

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu’nun, geçtiğimiz lansmanı Babadağ’da düzenlenen Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü etkinliği için geldiği baba ocağında, büyük bir müjde verdiği ortaya çıktı.

Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Vali Ahmet Altıparmak’ın da bulunduğu ortamda Zorlu’nun, “Babadağ’a yeni bir okul yaptıracağım, acilen arsa bulun” dediğini söyledi.

Ahmet Nazif Zorlu’nun daha önce Babadağ’a Çok Programlı Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve öğrenci yurdu yaptırdığını söyleyen Başkan Demirezen, “Ahmet Nazif Zorlu, baba ocağına Sağlık Meslek Yüksekokulu yaptıracağını söyleyince çok mutlu olduk. Pamukkale Üniversitesi ile zaten bu konuda görüşüyorduk. Üniversite, ‘Siz binayı yaptıran, biz kadro ve öğrenci veririz’ demişti. Hemen 30 dönüm yer temin ettik. Arsanın fotoğraflarını, kısa zamanda Zorlu’ya göstereceğiz. Sağlık Meslek Lisesi’nin projesi de en kısa zamanda hazırlanacak ve temel atılacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı