REKLAMI GEÇ

CHP’li Meclis Üyesi’nden ilginç paylaşım

CHP’li Meclis Üyesi’nden ilginç paylaşım

Su kesintileri ile ilgili sık sık şikayet alan Bekilli Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Etem Süzek, facebook sayfasından ilginç bir paylaşım yaptı. Süzek, su ve kanalizasyon ile ilgili şikayetlerin artık büyükşehir bünyesindeki Denizli Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ)Genel Müdürlüğü’ne yapılması duyurusunda bulundu. Bu paylaşım, yıllardır su sorunundan bunalan Bekilli Belediyesi’nin “Oh be kurtulduk” sevinci olarak yorumlandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2014 Pazartesi, 13:49

Bekilli ilçesinde, suyun elektrikli pompaj yöntemiyle su ihtiyacını karşılaması, sık sık kesintilere yol açıyor. Bazen suyun yetersizliği, bazen de ödenmeyen elektrik faturaları halkı günler süren susuzlukla karşı karşıya bırakıyor. 

Maddi olanakları yetersiz olduğu için yıllardır soruna köklü bir çözüm getiremeyen Bekilli Belediyesi’nin imdadına büyükşehir yetişti. Bekilli Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Etem Süzek, facebook sayfasında, “Oh be kurtulduk” olarak özetlenebilecek, biraz da bugüne kadar Bekilli Belediyesi’nin yoksunluğunun anlayışla karşılanmamasına sitem içeren bir paylaşımda bulundu.

“KESİNTİ OLUNCA ÇINAR’A GİDİN…”
Paylaşımında artık su ve kanalizasyon ile ilgili her türlü şikayetinbüyükşehir bünyesindeki Denizli Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ)Genel Müdürlüğü’ne yapılması gerektiğini duyuran Süzek, duvarına, “1 Nisan’dan itibaren Bekilli su arıza işleri Denizli Büyükşehir Belediyesi’nindir. Arızalarınızı 265 21 37 bu numaraya bildirin. Su kesintilerinde Bekilli Belediyesi değil, Denizli Belediyesi sorumludur. Kesinti olunca Çınar Meydanı’nda çalın yağdır mevlam su şarkısını artık…” diye yazdı.

“BEŞ BÖLGEYE AYIRDIK HİZMET VERİYORUZ”
Denizli Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, Denizli’nin tamamına hizmet vermeye başlandığı belirtildi. Denizli’yi 5 bölgeye ayırdıklarını ve ekiplerinin oluşturulduğunu söyleyen DESKİ yetkilileri, ilçelere bağlı mahalleye dönüştürülen 360 köy ile belde ve ilçelere hizmet verdiklerini, arızalarla ilgili bildirimin Alo-185 hattına yapılmasıgerektiğini belirtti.

Yorumlar

mahir doğru   -  Bağlantı 7 Nisan 2014, 22:14

Etem beyin bu yazıyı yazma sebeplerinden biride bütünşehir yasası ile birlikte su paralarının bundan böyle denizli büyükşehir belediyesi tarafından toplanacak olmasıdır. Parayı alıyorlarsa çözüm de üretmek zorundadır!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı