REKLAMI GEÇ

“Buldan yeşile bürünecek”

“Buldan yeşile bürünecek”

Denizli’nin Buldan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Şevik, , ilçe merkezinde ağaçlandırma çalışmalarının 2014 yılında da devam edeceğini belirterek, “Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu yeşil bir Buldan için ağaçlandırma çalışmalarına önem veriyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2014 Pazartesi, 14:11

Buldan Belediyesi, ilçe merkezi ve köylerde ağaçlandırma çalışmalarına başladı. İlk etapta  2 bin 500 fidanın ilçe merkezi ve köylere dikileceğini açıklayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Belediye olarak yeşile  önem veriyoruz.  Ağaçlandırma çalışmalarımız her yıl olduğu gibi 2014 yılında da devam edilecek” dedi.

İlçe merkezinin   kanalizasyon,  altyapı, yollar,  yeşil orta refüjleri  ve diğer projeleri ile modern bir ilçe olma yolunda  ilerlediğini vurgulayan Başkan Şevik, “ Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu yeşil bir Buldan için ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ağaçlandırma kapsamında şehrimizin muhtelif yerlerine limoni servi, Himalaya sediri, manolya, at kestanesi, sahil çamı, dağ çamı, gülibrişim akasya, lale ağacı, huş ağacı, top akasya, tespih ağacı, pembe çiçekli akasya, katalpa, çınar, akçaağaç, fıstıkçamı  gibi çeşitleriyle  ilk aşamada 2 bin 500 adet ağaç ile Buldan  ve köylerimize dikerek yeşillendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı