REKLAMI GEÇ

Bu ilçede “öteki” yok!

Bu ilçede “öteki” yok!

Çal ilçesinde seçimi kazanan belediye başkanı, kaybeden muhalefet, sivil toplum, muhtarlar, meclis üyeleri bir araya gelerek, bir sonraki seçime kadar birlik ve beraberlik içinde çalışma kararı aldı. Çal Ziraat Odası’nın yemeğinde bir araya gelen seçimin kazananları ile kaybedenleri, “Çatışma değil sevgi ortamı istiyoruz. Çal’daki bu birliktelik Türkiye’ye örnek olsun” mesaji verdi.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2014 Çarşamba, 15:09

30 Mart yerel seçimlerinin tartışmaları devam ederken, Denizli’nin Çal ilçesinde siyasi parti temsilcilerinin birlikteliği ve mesaji, Türkiye’ye örnek olacak nitelikte. Çal Ziraat Odası, yerel seçimlerde seçilen belediye başkanı, meclis üyeleri ve muhtarlar için yemek verdi.

Yemeğe Çal Kaymakamı Erdal Çetinbaş, MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Ateş, CHP İlçe Başkanı Osman Bursalıoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi, Çal Belediye Meclisi’nin MHP, CHP ve Ak Parti üyeleri, MHP ve CHP’nin Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, 34 muhtar ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Çal Ziraat Odası Başkanı Ömer Ayhancı, “Çal’da ben yok biz varız anlayışı egemen olacak. Birlik ve beraberlik yemeğimizi onurlandıran ve demokratlığın gerektiği gibi davranan tüm hemşehrilerimizi kutluyorum” dedi.
Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, seçimlerin vatan-millet-sakarya meselesi olmadığını söyleyerek, “Hepimizde aynı sokağın, aynı mahallenin çocuklarıyız. Sağ, sol hangi görüşten olursak olalım bu topraklardan besleniyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Buradaki birliktelik Türkiye’ye yayılmalıdır. Seçilemeyenler kendilerini 5 yıl sonrasına hazırlasın, seçilenlere destek olunsun. Çatışma değil sevgi ortamının hakim olduğu Çal’da seçim karnaval havasında geçti” diye konuştu.

Yemeğe katılanlar tek tek söz alarak kendini tanıttı, Çal için birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerinin sözünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu