REKLAMI GEÇ

Çal Belediye Başkanı AK Parti’den istifa etti

Çal Belediye Başkanı AK Parti’den istifa etti

AK Parti’de “küskün istifaları” birbirini izliyor. Aday listelerinin açıklanmasının ardından başlayan istifalara bir halka da Çal’dan eklendi ve Belediye Başkanı Hasan Gündüz, partisinden istifa etti.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2014 Salı, 17:32

AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları listesinin açıklanmasının ardından bazı ilçelerde baş gösteren huzursuzluk beraberinde istifaları da getiriyor. Yeniden aday gösterilmeyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik ve Beyağaç İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Pulaş’ın istifalarının ardından, partiden bir ayrılık haberi de Çal’dan geldi. Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz, AK Parti’den ayrıldı.

Kendisiyle görüştüğümüz Gündüz, “AK Parti’den istifa ettiğiniz söyleniyor, doğru mu?” sorumuza “Evet, istifa ettim” yanıtını verdi.

Gündüz, “DP’den aday olacağınız konuşuluyor. Böyle bir şey var mı?” sorusu üzerine de “Şu anda her hangi bir partiye geçmedim. Çal’daki hemşehrilerimle görüşüyorum. Bunun sonucunda bir karar vereceğim” dedi.

AK Parti’den daha önce istifa eden Buldan belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik DP’den, Beyağaç İl Genel Meclisi Üyesi Hüdai Pulaş ise MHP’den aday olmuştu.

Yorumlar

OSMAN   -  Bağlantı 15 Nisan 2014, 17:00

arkadaşlar ben 47 yaşındayım bir çallıyım bundan 35 yıl önce o çalın girişindekı banket taşları vardı yol aynı idi mesela petrolun yanındakı viraj süller bekıllı yolu yıl 2014 hala aynı umarım yenı başkan el atar bizde sevınırız

dosdoğru   -  Bağlantı 18 Şubat 2014, 23:53

başkanı kesinlikle bu kararında destekliyorum. tüm çal arkasındayken kasabaların yarısı arkasındayken aday gösterilmemek ve çala yaptıklarının yanında başkanın arkasında yeterince durulmaması çok üzücü. ve AKP genel merkzinin çalda ve kasabalarda kamu oyu yoklaması yapmadan tepeden inme aday tayin etmesi çalda akp yide adayınıda bitirir. buda böyle biline. hasan başkan sen hep başkanımız olarak kalacaksın….

aydın   -  Bağlantı 30 Ocak 2014, 10:01

başkan doğru olanı yapmış . çal’ın hayal edemediklerini yaptı başkan . TOKİ’ler , yüksek okul , anadolu lisesi ve yurt binası ilk aklıma gelenler . özellikle TOKİ bence çok önemli . Çal’da yaşayanlar iyi bilir TOKİ yokken çok ciddi bir ev sıkıntısı vardı . Kiralık ev bulunmuyordu . Olanlar da fahiş fiyat istiyordu . Ayrıca siz başkanı eleştireceğinize Çal neden göç veriyor , neden sürekli küçülüyor (son nüfus sayımına göre) onun nedenlerini araştırıp önlem almaya bakın .

ex baskana   -  Bağlantı 29 Ocak 2014, 23:24

sayin eski baskan eger baskanliga siz aday gosterilseydiniz de diger adaylar sizin yaptiginizi yapsa ne yapardiniz veya akp secimikaybeder ve sizin gibi yapanlardan sizin yaptiginiz gibi hesap sormaya kalkarsa ne dusunursunuz ne yaparsiniz.

Süleyman Güngör   -  Bağlantı 29 Ocak 2014, 17:56

AKP den istifa etmesi desteğini kesmek demektir buda diğer adayları güçlendirir ,ben AKP li asla değilim halbuki sadakat gereği partisine destek verseydi iyi olurdu.

Mert Över   -  Bağlantı 29 Ocak 2014, 09:48

Chp ilçelerin hepsini kazanacak bu gidişle! akp de büyükşehiri alır…

osman   -  Bağlantı 28 Ocak 2014, 20:10

sevgili baskan 2 donemdir baskanlik yaptiniz.iyiydide simdi noldu.artik bu sadece cal secimi olmayip koyler kasabalar var.sizde biliyorsunuzki cevre koy ve kasabalar la sorunlar yasadiniz.butun bunlar sizle oy kaybina neden olacagi icin tercih edilmediniz.dpden adayliginiz konusuluyor.aday olacaksinizda ne olacak yani .secimmi kazanacaksiniz yani.tercih edilirken iyiydide tercih edilmeyince kotu oylemi.YAZIK.YAZIK YAZIK.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu