REKLAMI GEÇ

Dere yatağında ölü bulundu

Dere yatağında ölü bulundu

Çal’da bağ evine gitmek üzere ailesinin yanından ayrılan 62 yaşındaki Sadık Sarıaydın, otomobiliyle Malkatlar Deresi’nde ölü bulundu. Sarıaydın’ın kaza yaptığı sanılırken, kesin ölüm nedeninin tespiti için cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2016 Pazartesi, 13:15

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)
Çal Belediyesi’nin işmakinesi operatörü, bu sabah, Malkatanlar Deresi’ne bir otomobilin uçmuş olduğunu farkedip, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yoldan yaklaşık 15 metre aşağıdaki dere yatağındaki 20 NN 189 plakalı otomobilin sürücüsü Sadık Sarıaydın’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. İki çocuk babası Sarıaydın’ın ölüm haberini yakınlarına, jandarma bildirdi.

Uzun yıllar Almanya’da çalıştıktan sonra 8 yıl önce memleketi Denizli’nin Çal ilçesine yerleştiği öğrenilen denizli-cal-araniyordu-olu-bulundu-1Sarıaydın’ın dün öğleden sonra, yakınlarına bağ evine gideceğini söyleyerek evden ayrıldığı, ancak bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Yakınlarının telefonlarına cevap vermemesi üzerine merak edip gittikleri bağ evinde de kendisini bulamadıkları, kayıp başvurusunda bulunmaya hazırlanırken de acı haberin geldiği anlaşıldı.

Sarıaydın’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılırken, jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 20Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 18Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 2 21Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 5 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 6 25Az Bulutlu