REKLAMI GEÇ

Çameli’de öğretmen sevinci

Çameli’de öğretmen sevinci

Yıllardır birçok eksikle baş eden ancak en çok öğretmen açığından mustarip olan Çameli’de öğretmen sevinci yaşanıyor. İlçe, atanan 16 branş öğretmeniyle tarihte ilk kez öğretmen açığı olmadan eğitim yılına başlayacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2014 Pazar, 10:30

Ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda ülke sıralamasının en gerilerinde bulunan, hatta sıralamada birçok Güneydoğu ilçesinin bile altında yer bulan Çameli, bir eksiği gidermenin sevincini yaşıyor. İstediği öğretmenler bir türlü gönderilmeyen, her yıl bu sorunu vekil öğretmenlerle çözmeye çalışan Çameli’detarihte ilk kez öğretmen açığı kalmadı.

Eğitim yılının başlamasına bir hafta kala son yapılan atamalarla Çameli’ye 16 branş öğretmeni atandı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptığı atamalar sonucunda Çameli Çok Programlı Lisesi’ne beden eğitimi, bilişim teknolojileri, biyoloji, fizik, matematik, muhasebe ve finansman ile tarih, Çameli Anadolu Lisesi’ne fizik, kimya, matematik, Türk dili ve edebiyatı, Atatürk Ortaokulu’na bilişim teknolojileri, İngilizce, Kirazlıyayla ve Elmalı ilkokullarına İngilizce ve Arıkaya İlkokulu’na da Türkçe öğretmeni atandı.

Yorumlar

eski libas   -  Bağlantı 8 Eylül 2014, 10:31

Çameli’de görev yapan bir öğretmen olarak mutlu oldum.Umarım ev sahipleri bunu fırsata çevirmeye çalışmaz.Çünkü burada yaşayan memurların en büyük sorunlarından biri uçuk ev kiraları…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı