REKLAMI GEÇ

Çardak Kaymakamı’ndan duygusal veda

Çardak Kaymakamı’ndan duygusal veda

Yaklaşık 4 ay önce Çardak’ta göreve başlayan Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, İstanbul’a Mülkiye Müfettişi olarak tayin olmasının ardından yayınladığı duygusal bir yazı ile Çardak halkına veda etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2016 Pazar, 10:40

Mart ayı başında Çardak’ta göreve başlayan Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, kısa sürede ilçe halkının sevgisini kazanmayı başardı. Yaptığı çalışmalar ve halkla iç içe olması nedeniyle ilçede uyumlu bir çalışma dönemi geçiren Kaymakam Arabacı, İstanbul’a Mülkiye Müfettişi olarak tayin edildi.

Tayin kararının verilmesinin ardından ilçe halkına kaymakamlık sitesinden yaptığı duygusal bir yazı ile veda eden Arabacı, “Mart ayı başında başladığım görevimin sona ermesinden dolayı sizlere veda etmenin hüznünü yaşıyorum” dedi.

Kendisine tevdi edilen makamı işgal değil ihya etme hedefiyle çalıştığını belirten Arabacı, “Görevim süresince kurumlarımızın, vatandaş odaklı, etkin, verimli ve süratli kamu hizmeti sunması konusunda çaba gösterdim. Bir ayrım yapmaksızın toplumun tüm kesimlerine eşit yakınlıkta oldum ve herkese kapımı açık tuttum. Kamu kaynaklarını kullanırken hak ve adaletten ayrılmama hususunda özen gösterdim. Görevimi layıkıyla tamamlamış olmanın verdiği huzurla ilçemizden ayrılıyorum” dedi.

Rutin çalışmaların yanı sıra her alanda vatandaşın yanında yer almaya gayret gösterdiğini belirten Kaymakam Arabacı, “Ömrüm vefa ettiği sürece birçok ilçede görev yapacağım ancak meslek hayatımın ilk heyecanlı günlerini geçirdiğim Çardak’ın bendeki yeri her zaman ayrı olacaktır. Bundan sonra Mülkiye Müfettişi görevini tamamlamak üzere İstanbul’da olacağım. Bana bu güzel ilçede hizmet verme imkânı sağlayan İçişleri Bakanlığımıza, hoşgörü ve özveri ile hizmet sunan tüm kurum çalışanlarımıza ve şahsıma göstermiş oldukları yakın ilgi ve muhabbetten dolayı tüm Çardak halkına teşekkür eder haklarınızı helal etmenizi dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı