REKLAMI GEÇ

Başkan Güven’den sevindiren ziyaret

Başkan Güven’den sevindiren ziyaret

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Serebral Palsi (SP) hastası 6 yaşındaki Furkan Bilsel’in kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini yerine getirdi, küçük çocuğu evinde ziyaret etti. Furkan’a tablet hediye eden Başkan Güven, onunla birlikte araba yarışı da oynadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2016 Çarşamba, 15:40

Çivril’in Haydan Mahallesi’nde yaşayan ve doğuştan Serebral Palsi (SP) hastası olan 6 yaşındaki Furkan Bilsel, eve mahkum bir hayat yaşıyor. Tek başına yürüyemeyen ve dışarı çıkamayan Furkan’ın tüm yaşamı evde geçiyor.

Sosyal medyada Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in çocuklarla çekilmiş fotoğraflarını gören ve imrenen, bunu da annesiyle paylaşan Furkan Bilsel’in hayali gerçek oldu.

Anne Dilek Bilsel, oğlunun talebini Çivril Belediyesi Beyaz Masa birimine iletti. Başkan Gürcan Güven, talebin kendisine ulaştırılmasının ardından kısa süre içinde Furkan’ı evinde ziyaret etti. Küçük çocuk ile bir süre sohbet eden Başkan Güven, bir de tablet hediye etti.

BAŞKAN İLE OYUN SEVİNDİRDİ
Yalnızlığını unutan ve başkan ile fotoğraf çektirme hayaline kavuşan küçük Furkan, Başkan Güven ile tablette otomobil yarışı da oynadı.

denizli-civril-belediyesi-furkan-bilsel-1

Oğlu Furkan’ı ziyaret ederek mutlu olmasını sağlayan Başkan Gürcan Güven’e minnettar olduğunu belirten anne Dilek Bilsel “Başkanım talebimizi geri çevirmedi, evimizde bizi ziyaret ederek oğlumu sevindirdi yüzünü güldürdü. Tablet hediye ederek onu mutlu etti. O kadar işinin arasında oğlumla tablette oyun oynayıp sevindirdi. Allah ondan razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı