REKLAMI GEÇ

Büyükşehir Eylül’de tamam

Büyükşehir Eylül’de tamam

Denizli büyükşehir için yeniden yapılanıyor. İlçe emniyet müdürlükleri, ilçe jandarma komutanlıkları, tarım müdürlükleri ve müftülükler gibi kurumlar yeni statüye uygun olarak yapılandırılıyor. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, büyükşehir ile ilgili bütün örgütlenmelerin Eylül ayının ortasında tamamlanacağını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2013 Cuma, 13:48

13 ilde büyükşehir belediyesi ve 26 ilçe kurulmasıyla ile ilgili kanun kapsamında yeni ilçelerin kaymakamlıklarına 2013 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile atama yapılmıştı. Yeni kaymakamların bayramdan sonra göreve başlaması beklenirken konuyla ilgili Denizli Valisi Abdülkadir Demir açıklamalarda bulundu.

Vali Demir “Atamalar konusunda çok hareketli bir süreç yaşıyoruz. Gidecek olan kaymakam arkadaşlarımızın tamamı bu hafta ayrılıyor. Bir kısmı bayramdan önce ayrıldı. Gelecek olan arkadaşlarımızın bir kısmı bu hafta bir kısmı da gelecek haftadan itibaren göreve başlamış olacak. Kamuoyunun özellikle merak ettiği Merkez Efendi ve Pamukkale İlçe Kaymakamlarımızın başlaması; onunla ilgili hazırlıklar sürüyor. Zaten binayla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Daha önce valilik binası olarak kullandığımız binamızı iki ilçe kaymakamımız için hazırladık. Binamız bütün demir başları ve her şeyiyle hazır durumda. Sıra ilçe müdürlüklerinin teşkilatlarının hazırlanmasında. Bunlar ilçe emniyet müdürlüklerimiz, ilçe jandarma komutanlığı, tarım müdürlüğü müftülükleri gibi. Yani yeniden örgütlenme yapacağız. Kaymakamlarımız göreve başlayınca benim başkanlığımda bütün il müdürlerinin de katılımlarıyla yeni görevlendirmeleri süratle yapıp; bir an önce çalışmaların faaliyete geçmesi için hazırlıkları yapacağız. Eylül ayının ortasına doğru bütün örgütlenmeleri bitirerek halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

Yeni kurulan Merkez Efendi Kaymakamlığı’na Şile Kaymakamı Şükrü Görücü, merkez ilçe sınırlarına dahil edilen Akköy ilçesinin ismi değiştirilerek kurulan Pamukkale Kaymakamlığı’na Akyazı Kaymakamı Erdoğan Beypınar getirilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı