REKLAMI GEÇ

Belediyeden Atatürk konseri

Belediyeden Atatürk konseri

Denizli Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 77. yıldönümünde, anma konseri düzenledi. Konser, sanatseverlerin beğenisini topladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2008 Salı, 01:00

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konsere, Denizli Valisi Hasan Canpolat, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci eşleriyle katılırken, çok sayıda sanatsever de konsere büyük ilgi gösterdi. Denizli Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun sahne aldığı konseri Şef Erol Çiftçi yönetti. 2 bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, koro üyeleri Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 11 eserin yer aldığı konserin ilk bölümünde, koristler izleyenlerden tam not aldı.

Yaklaşık 3 saat süren konserin 2. bölümünde ise Şef Erol Çiftçi ve konservatuar sanatçısı Yeşim Dağlı sahne aldı. Birbirinden güzel sanat müziği eserlerini sunan Dağlı, ayakta alkışlandı. Erol Çiftçi ise Atatürk’ü her duyduğunda hüzünlendiren ve gözyaşlarını tutamadığı ‘Burası Muştur’ isimli türküyü söyledi. Denizli Valisi Hasan Canpolat, konser sonrası Şef Çiftçi’ye çiçek sundu. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise belediyenin konservatuar aracılığıyla ücretsiz kurslar düzenlediğini, özellikle çocuklar başta olmak üzere herkesin bu kurslardan yararlanabileceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı