REKLAMI GEÇ

Zabıtanın spor mesaisi

Denizli Belediyesi, zabıtalarına spor zorunluluğu getirdi. Zabıtalar haftada iki gün spor yaparak güne dinç hazırlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli Belediyespor antrenörlerinden Tuncer Gökçe personele önce düz koşu yaptırdı. Parkın etrafında tur atan zabıta personeli daha sonra fizik ve kondüsyon çalışması yaptı. Her personel 20’nin üzerinde şınav ve mekik çekti. Ağaçların arasında temiz havayı ciğerlerine kadar soluyan personel, böylece hem mesaiye hazırlanıyor hem de yaşam boyu sağlıklı yaşıyor. Komiserinden, memuruna ter atan zabıta personeli, daha sonra yüzme havuzunda spora devam etti.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, zabıta personelinin gün boyu hem fiziki hem de psikolojik olarak çok yıprandığını belirterek, ‘Bunu en aza indirgemek için haftada 2 gün antrenörler denetiminde spor yapıyoruz. Bunun personelimize hem sağlık açısından hem de işimize daha iyi konsantre olmak açısından faydasını görüyoruz. Bundan sonra da tüm personelimiz rutin olarak spor faaliyetlerinde bulunacaktır’’ dedi.

    Sabah sporunun, İncilipınar Parkı, Çamlık Mesireliği, Sümer Koruluğu ve Meclis Caddesi Koşu Yolu’nda devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı