REKLAMI GEÇ

Zeybekci ve ekibi yine Antalya’da

Denizli Belediyesi’nin, Antalya’da, AKP’li belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve AKP’li 2 Denizli milletvekilinin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda, kentin geleceği masaya yatırıldı. Zeybekci dönemiyle başlayan CHP’siz Antalya toplantıları bu toplantıyla gelenekselleşmiş oldu.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2007 Çarşamba, 01:00

Denizli Belediyesi, Antalya’da düzenlediği toplantıyla 2008 çalışmalarını değerlendirip kentin geleceğine yön verecek yatırımları ele aldı. Antalya’da Cornella Otel’deki toplantıya, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Salih Erdoğan, Mithat Ekici, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcıları Osman Zolan, Şamil Çınar ve Hasan Erhan Çalışkan, belediyenin AKP’li meclis üyeleri ve daire müdürleri katıldı. İki gün süren toplantının ilk günkü oturumunda, Denizli Belediyesi’nin 2004 yılı yerel seçimlerinin ardından yaptığı çalışmalar ve halka verilen sözlerin uygulamada gerçekleşmesi değerlendirildi. 3 yıl 9 aylık süre zarfında, projelerin ne kadarının uygulandığı, alt ve üst yapıdaki çalışmalar, park ve bahçeler, sosyal belediyeciliğinin gereklerinin değerlendirilmesi tek tek ele alındı. Bu konuda su işlerinden, trafiğe, fen işlerinden, sosyal yardım işleri müdürlüğüne kadar tüm daire müdürleri yaptıklarını anlattı. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, projelerin uygulanmasında mevcut kaynakların en rasyonel şekilde kullanılarak kente en fazla faydanın sağlanmasının ilk koşul olduğunun söyledi.

Toplantının 2. gününde ise Denizli Belediyesi’nin 2008 yılı yatırım projeleri değerlendirildi. Tüm müdürler, projelerini ayrıntılı şekilde anlatma fırsatı buldu. İçme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, doğalgaz gibi alt yapı çalışmaları, çevre yolu, asfaltlama, yeşil alanlar, parklar gibi üst yapı projeleri, kentin konut sorunlarını ilgilendiren, trafikte ulaşım problemleri, kentsel ve gece kondu dönüşüm projeleri uygulamaları ve sosyal belediyecilik gibi konular tüm detaylarıyla ele alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı