REKLAMI GEÇ

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’dan ilk açıklama

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’dan ilk açıklama

Denizli’nin Ak Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla Cuma gece yarısı serbest bırakıldı. Sevenlerinin Kale Adliyesi önünde karşıladığı Hayla ilk açıklamayı facebook sayfasından yaparken, destek için yanında olan isimlerden biri de Ak Parti eski İl Başkanı Avni Örki idi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2015 Cumartesi, 12:17

Hakkında farklı iddialardan dolayı çok sayıda dosya olduğu ileri sürülen Kale Cumhuriyet Savcılığı’nda saatler süren sorgulamanın ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla gece yarısı serbest bırakıldı.

Bir süre önce Kale’de işlenen itfaiye eri cinayetiyle ilgili sorgulandığı ileri sürülen Erkan Hayla, gece sevenleri tarafından Kale Adliyesi önünde sevgi gösterileriyle karşılandı.

Adliyeden direk Belediye Başkanlığı makamına geçen Hayla, ilk açıklamayı facebooktan yaptı.

MEDYAYA KAMPLO SUÇLAMASI
Hayla yaptığı yazılı açıklamada “Bizi Komplolarla, Senaryolarla Yıkabileceklerini Zannedenler Şunu Unutmasınlar; Biz Gücümüzü Şerden Fitne Fesattan Değil, Halkımızdan Alırız. Bu Büyük Aileyi Dağıtmak İçin Şimdiye Kadar Ellerinden Geleni Ardına Koymayanlar, İşte Buradayız. Başta Paralel Yapılanma Olmak Üzere Asılsız Haber Yapan Basın Kuruluş ve Mensuplarına İstedikleri Olmadığı İçin Üzgün Olduğumu Bilmelerini İsterim. Beni Hiçbir Zaman Yalnız Bırakmayan,Hayır Dualarıyla Yanımda Olan Tüm Halkımdan Allah Razı Olsun. Bu Can Bu Bedenden Çıkmadıkca Sizler İçin Varım. Sizinle Var Olduk Sizinle Yok Oluruz. Bizim Davamız İnsan, Hizmet ve Millettir. Saygı ve Sevgilerimle Hepinize İyi Geceler Dilerim..” sözlerine yer verdi.

kale-bel-bask-erkan-hayla-ilk-aciklama-ic

Hayla’nın facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf kareleri arasında Ak Parti eski İl Başkanı Avni Örki de vardı. 

ONANS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı