REKLAMI GEÇ

24 kavşağa 253 yön levhası

24 kavşağa 253 yön levhası

Denizli Belediyesi trafikte de kent bütünlüğünün sağlanması için çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, 24 kavşağa 253 trafik yön bilgi levhası yerleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2010 Pazartesi, 18:47

Denizli Belediyesi tarafından yeni bağlanan beldelere yerleştirilen yön bilgi levhaları, sürücülerin gidecekleri yere kolayca gitmesini sağlarken, trafik akışını rahatlatıyor. Trafikte de kent bütünlüğünün sağlanması için çalışmalarına devam eden Denizli Belediyesi 24 kavşağa 253 adet trafik yön bilgi levhası yerleştirdi. Denizli Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yaptığı incelemeler sonunda geçtiğimiz yıl Denizli Belediyesi’ne bağlanan çevre beldelerde trafik yön bilgi levhalarının olmadığını tespit etti. Sürücülerin gidecekleri bölgeleri bulmakta zorluk yaşadığını, özellikle şehir dışından gelenlerin bu konuda zorlandığını tespit eden Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü söz konusu bölgelerde bulunan 24 kavşağa 72 adet direkte 253 adet trafik yön bilgi levhası yerleştirdi.

Levhaların AB standartlarında yüksek performanslı olduğunu gece ve gündüz rahatlıkla görülebildiğini söyleyen Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, “ Geçtiğimiz yıl Denizli Belediyesi’ne yeni bağlanan beldelerde yaptığımız incelemeler sonucu buralarda trafik yön bilgi levhaları olmadığını tespit ettik. Her konuda olduğu gibi trafikte de kent bütünlüğünü sağlamayı hedefliyoruz. Bu sebeple bu bölgelerde bulunan 24 kavşağa 72 adet direkte 253 adet trafik yön bilgi levhası yerleştirdik. Böylece sürücülerimizin özellikle şehir dışından gelen misafirlerimizin gidecekleri yerlere rahat ulaşımlarını sağlamış olacağız” dedi.

Denizli’nin temel sorunlarını çözecek projeleri yaşama geçirirken, her bakımdan daha düzenli, istenilen yere kolayca ulaşılabilen bir kent oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Gökoğlan, sözlerini şöyle tamamladı: “ Şehir merkezinde yürütülen alt yapı çalışmaları bittiğinde trafikte bu gün yaşadığımız tüm sorunlar sona erecek. Bu süreç içinde bizde teknik çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu uygulamada bunun bir parçası. Trafiğin güvenli bir şekilde akması, Denizli’de yaşayan veya kente gelen konuklarımızın ulaşmak istedikleri yeri kolaylıkla bulabilmesi için gerekli çalışmaları yaptık. Sürücülerin gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde özel malzemelerden yapılan yön levhaları, üst özellikleri taşıyor. Ayrıca bu yeni levhalarımız Avrupa Birliği’nin öngördüğü dünya standartlarında. Özel malzeme kullanılarak üretilen levhalar gece görünürlüğü de sağlıyor. Karayolları standartlarında uygun harf yükseklikleri ve ebatları ile sürücüler levhaları rahatlıkla görüp okuyabiliyor. Özel olarak kaplanmış alüminyum saçtan yapılan levhalar paslanmıyor. Kelepçeli montaj sistemi ile monte edilen direklerin kaza nedeniyle hasar görmesi halinde ise kazı işlemi yapmaya gerek kalmadan yeni direkle değiştirilebiliyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu