REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Honaz’a modern terminal, itfaiye ve kapalı yüzme havuzu

Büyükşehir’den Honaz’a modern terminal, itfaiye ve kapalı yüzme havuzu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Honaz’a kazandırdığı İlçe Otogarı, İtfaiye Binası ve yüzme havuzu ve spor kompleksi görkemli bir törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2018 Pazar, 12:28

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin tamamladığı Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi açılışı, iftar programında gerçekleştirildi.

Honaz İlçe Otogarı önünde düzenlenen iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, 2004 yılından bugüne kadar Honaz’a gece gündüz hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, “Allah’ımıza hamdolsun ki sayın bakanımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanımızın katkılarıyla Honazımız bulunduğu yerden çok üst düzeyde, çok üst noktalara doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. Honazımızın gelişiminde, değişiminde büyük katkısı olan Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye tüm Honazlılar adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 4 İLÇEYE KAPALI YÜZME HAVUZU
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ise, herkesin ramazan ayını tebrik ederek, Honaz’a verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Her zaman yanımızda olan, bize destek veren çok değerli Bakanım Nihat Zeybekci Bey ile işbirliğinde Honazımız ve Denizlimiz birçok güzel hizmetleri aldı ve almaya devam ediyor. Allah’ım böyle güzel açılışlar yapmayı bizlere tekrar nasip etsin. Bugün burada Honaz İlçe Otogarımızı ve yan tarafında da ilçe itfaiye binamızı ve kapalı yüzme havuzumuzun açılışını yapıyoruz. Denizli’de 4 ilçede kapalı yüzme havuzu yaptık. Çivril, Acıpayam, Tavas ve Honaz. Sizleri çok seviyoruz. Gelişen büyüyen Honazımıza biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Allah’ım yolumuzu açık etsin. Emek veren başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere herekse çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ŞİMDİ HONAZ VAKTİ, ŞİMDİ DENİZLİ VAKTİ”
Katılımcılara teşekkür eden Başkan Zolan, “Şimdi Honaz vakti, şimdi Denizli vakti, şimdi vakit Türkiye vakti diyoruz. İnşallah Honazımız için Denizlimiz için Türkiyemiz için durmak yol hizmete devam. Hep beraber koşmaya devam diyoruz. Yolumuz açık olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vali Hasan Karahan da, “Açılışımız hayırlı olsun. Allah oruçlarımızı, dualarımızı kabul etsin. Denizlimiz günden güne büyüyor gelişiyor. Büyükşehir olmanın avantajıyla daha da yaşanılır daha da tercih edilir bir şehir haline geliyor. Bunun yansımalarını ilçelerimizde de görüyoruz. Artık Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de var. Emeği geçenleri kutluyorum. Denizli’deki bu yatırımların takipçisi ve destekçisi olduğu için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemize ilçelerimize ayırt etmeksizin götürdüğü hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nin açılışı dualarla yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu