REKLAMI GEÇ

Çınar’a 15 Temmuz Şehitler Meydanı ismi

Çınar’a 15 Temmuz Şehitler Meydanı ismi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından Demokrasi Nöbetleri’nin tutulduğu Delikliçınar’ın isminin “15 Temmuz Şehitler Meydanı” olarak değiştirileceğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2016 Salı, 15:07

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz’dan bu yana Denizlililerin Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmadığını, ellerinde Türk bayraklarıyla 18 gündür Demokrasi Nöbeti tutan Denizlililerin “darbeye hayır” diyerek, milli iradeye bağlılığını en üst noktada göstermeyi sürdürdüğünü söyledi.

İLK MECLİS TOPLANTISINDA GÜNDEME GELECEK
Darbeye karşı tutulan Demokrasi Nöbeti’nin adresi olan Delikliçınar Meydanı’nın ismini değiştireceklerini de açıklayan Zolan, “15 Temmuz darbe girişiminde birçok şehidimiz oldu. Ben bu konuyu 12 Ağustos’taki Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gündeme getireceğim. Biliyorum ki tüm meclis üyelerimiz ittifakla bu kararı onaylayacaktır. Değerli Denizlililer, darbeye karşı ilk günden beri toplanıp darbeye ‘dur’ dediğimiz Delikliçınar Meydanı, 15 Temmuz Şehitler Meydanı olacak. Bunu meclisimizin gündemine getireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun. Artık bundan sonra her 15 Temmuz’da bu meydanda buluşacağız” dedi.

7 AĞUSTOS’A DAVET
Demokrasi Nöbeti’nde finalin 7 Ağustos’ta yapılacağını söyleyen Zolan, “O gün burada adım atacak yer olmamalı. Herkesi çoluğu çocuğu, eşi, dostu, komşusuyla bekliyoruz. O finali güzel bir şekilde yapmayı arzu ediyoruz. Ben sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Sizler için ne yapsak azdır. Çok emek verdiniz. ‘Yorulduk, açız, uykumuz geldi, sabah işe gideceğiz’ demediniz. Hep bu meydanı doldurdunuz. Biz de haklarınızı helal etmeniz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu