REKLAMI GEÇ

Çocuk evlerine desteğe devam

Çocuk evlerine desteğe devam

Çocuk evlerinin kira ve tefrişatlarını üstlenen hayırseverler, desteklerini sürdürmek üzere sona eren sözleşmelerini yeniledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2015 Pazartesi, 17:51

Üç çocuk evine sağlanan destekle ilgili düzenlenen imza töreni Denizli Valiliği’nde gerçekleştirildi. törene Vali Şükrü Kocatepe, hayırsever İşadamları Ceyhan Saldanlı, Halil Pekdemir ve İbrahim Tefenlili ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın katıldı.

Hayırsever işadamları, imzaladıkları protokol ile Bereket, Gülseren ve Ticaret Borsası Çocuk evlerinin kira ve tefrişat giderlerine desteği sürdürecekler.

İmza töreninde konuşan Vali Şükrü Kocatepe, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız, devlet koruması altına alınan çocuklarımızın en büyük eksiklikleri olan aile ortamında yetişmelerini sağlamak amacıyla bu projeyi başlatmıştı. İlimiz de bu projenin katlanarak büyüdüğü önemli şehirlerden bir tanesi. Kentimizde şu anda 18 çocuk evimiz var. Bunlardan 10 tanesi hayırseverlerimiz tarafından açıldı. Denizlili hayırseverlerimiz eğitime verdiği destekler ile ön plana çıkarak Türkiye’ye örnek olmaktadır. Hayırseverlerimiz sadece eğitime verdikleri destekle sınırlı kalmamaktadır. Bunun en somut örneğini bugün imzaladığımız protokol ile görüyoruz. Yetiştirme Yurdundan kalan çocuklarımız çocuk evi olarak adlandırdığımız bu evlerde kalarak, aile ortamının sıcaklığını yaşayarak derslerinde daha başarılı oluyorlar. Projeyi başlatan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız ile projeye destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu