REKLAMI GEÇ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri soğuk nedeniyle sönük geçti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri soğuk nedeniyle sönük geçti

Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı dünyanın tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda devam etti. Kutlamalara soğuk nedeniyle fazla ilgi gösterilmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2017 Pazar, 13:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı.

Protokol, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Buradaki etkinlik, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın söylenmesiyle son buldu.

ETKİNLİKLER AÇIK HAVA TİYATROSU’NDA
Denizli’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.


Buradaki törenlere Vali Vekili Rıfat Ata, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 11. Komando Tugay Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

SOĞUK İLGİYİ AZALTTI
Dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve gece başlayan kar nedeniyle artan soğuk, bayram kutlamalarını da etkiledi. Soğuk nedeniyle kutlamalara vatandaşlar fazla ilgi göstermedi, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu dolmadı.

KUTLAMA 23 NİSAN PROTOKOLÜNDEN
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından etkinlikler 23 Nisan Protokolü Denizli valiliğini üstlenen Berra Nur Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı olan Melda Ölçek ve küçük Tugay Komutanı’nın öğrencilerin ve halkın bayramlarını kutlamasıyla devam etti.

OĞUZ: “ÇOCUKLARIMIZ VATAN SEVGİSİYLE YETİŞMELİ”
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptı.

Çocukların ve katılımcıların bayramını kutlayan Oğuz, “Geleceğin teminatı olan çocuklarımıza, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma konusundaki kararlılığımızı anlatmalıyız. Gelecek kuşaklar, ancak bu sayede bilinçli olur, kararlı davranır. Çocuklarımızı, vatan sevgisi, ata sevgisiyle yetiştirmeliyiz” dedi.

MİNİKLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Oğuz’un konuşmasının ardından kutlamalara geçildi. Törende görev alan öğrenciler, uzun süredir hazırlandıkları gösterileri büyük bir ustalıkla sergiledi, davetlilerden bol bol alkış aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu