REKLAMI GEÇ

DENİZLİ EKİPLERİ ÖDÜLLERİ TOPLADI

DENİZLİ EKİPLERİ ÖDÜLLERİ TOPLADI

Denizli’nin sağlık ekipleri, KALDER İzmir Şubesi tarafından düzenlenen, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu kapsamında düzenlenen, “Yılın Başarılı Ekibi ve Ege Bölgesi Kalite Ödülleri” töreninde, ödülleri toplandı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2010 Cumartesi, 17:31

Yerleşik kurum ve kuruluşlarda kalite bilincinin yükseltilmesi, kuruluşların kaliteye yönelik çabalarının özendirilmesi amacıyla, KALDER İzmir Şubesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen “Mükemmelliği Arayış” sempozyumu kapsamında, 6 Mayıs’ta ‘Yılın Başarılı Ekibi ve Ege Bölgesi Kalite Ödülleri’ Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen ödül töreni ile sahiplerini buldu.

Ege Bölgesi Kalite Ödülü’ne iki kurumun, Yılın Başarılı Ekibi Ödülü’ne ise 10 kurum ve kuruluştan 20 ekibin başvurduğu ödül töreni, Teşvik Ödülü, Başarı Ödülü ve Büyük Ödül kategorilerinde değerlendirildi.

Teşvik Ödülü’nü, Denizli’den yarışmaya katılan Çivril Devlet Hastanesi “Hayat Güzeldir Ekibi” ve Servergazi Devlet Hastanesi’nden “Aktif Ekip ve Tut Elimi” ekipleri kazandı.

6 ekibin Başarı Ödülü aldığı yarışmada, Denizli’den “Sağlık İçin Harekete Geçin” projesi ile Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Ekibi, “Kalbiniz Kalbimizdir” projesiyle Denizli Devlet Hastanesi Ekibi kazandı.

Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü’nü kamu dalında Denizli’den yarışmaya katılan Çivril Devlet Hastanesi “Süt Kuzuları Ekibi” kazandı.

İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Mustafa Nalbant, “Çivril Devlet Hastanesi, 2007 yılında Müdürlüğümüzce düzenlenmiş olan Sağlıkta Başarılı Ekip ödülüne “Çalış Düzelt Hak Et” ekibi ile katılarak jüri Teşvik Ödülü almış ve aynı ekip 2008 yılında KALDER’in düzenlemiş olduğu Yılın Başarılı Ekibi Ödülü’nde Başarı Ödülü almaya hak kazanmıştır. Çivril Devlet Hastanesi, 2009 yılı Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü’ne iki ekip ile katılmış ve “Süt Kuzuları” ekibi Büyük Ödül almıştır. KALDER İzmir şubesi tarafından 06.05.2010 tarihinde yapılan ödül töreninde de “Süt Kuzuları” ekibi, yılın başarılı ekip ödülünde büyük ödül alarak ekip yarışmasındaki başarılarını devam ettirmişlerdir. Çivril Devlet Hastanesi Başhekimliği, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimliği, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, ekip çalışmalarına verdiği destek için teşekkür eder, tüm ekiplerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu