REKLAMI GEÇ

Vatandaş magandalardan bıktı

Vatandaş magandalardan bıktı

Halk Toplantıları’nın Mayıs Ayı buluşması Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Vatandaşlar, düğünlerde silahla kutlama yapanlara karşı mücadele edilmesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2017 Salı, 16:58

Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yanı sıra, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Daire Müdürleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda vatandaşlar sorun, talep ve şikâyetlerini Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a aktardı. Vali Altıparmak vatandaşların tüm sorularını cevaplayarak, çözüm bulunması için ilgili daire müdürlerine talimat vererek konularla ilgilenilmesini istedi. Bir vatandaşın düğünlerde silah atılması şikayeti üzerine konuşan Vali Altıparmak, emniyet güçlerinin gelen şikayetleri anında değerlendirerek müdahale edeceğini ve silah atılmasına kesinlikle izin vermeyeceklerini, gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Söz alan muhtar ve vatandaşlar, gerek bireysel gerekse mahallelerinde bulunan birçok sorun, talep ve şikayetini aktardı. Eğitim, iş, tarım ve sağlık konuları başta olmak üzere Kaymakamlıklar ve Belediyelerle ile ilgili konuları içeren sorunlar vatandaşlarımız tarafından toplantıda dile getirildi. Vatandaşlarımız ayrıca toplantının ardından istek ve şikayetlerini Valilik binasında hazırlanan platformda ilgili daire müdürlerine iletme fırsatı da buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu