REKLAMI GEÇ

Denizli kurban bağışında 9. sırada yer aldı

Denizli kurban bağışında 9. sırada yer aldı

Kurban Bayramı geri kaldı. Kızılay Denizli Şubesi, genel merkezin iller arasında yaptığı bağış değerlendirmesinde 9. sırada yer aldı. Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu, elde edilen başarının önemli olduğunu söyledi, Denizli halkına teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2017 Cuma, 10:03

Kızılay Denizli Şubesi, geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda ortaya koyduğu etkili ve gayretli çalışmanın sonucunu aldı. Kızılay Genel Merkezi tarafından yapılan değerlendirmede bağış sıralamasında ilk 10 içine giren Denizli Şubesi, önemli bir başarı elde etti.

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, kurban bağışlarında Denizli’nin önemli bir başarı sağladığını ifade ederek Denizli halkının duyarlılığı sayesinde Denizli’nin yurt genelinde 9. sırada yer aldığını bildirdi. Her yıl yapılan değerlendirmede büyük illeri geride bırakarak bu yıl 9. sırada yerini alan Denizli’nin Şube Başkanı Erdal Otçu, bu sonuçta duyarlı Denizli halkının çok önemli bir katkısının olduğunu kaydetti.

Denizli’nin Kızılay’a verdiği destek ile her zaman kurumun yanında olduğunu gösterdiğini ifade eden Otçu, “25 gün kısa bir süre içinde kurban bağışı kabul ettik. Bize inanan ve güvenen Denizli halkının desteği ile sıralamada 9. sırada kendimize yer bulduk” dedi.

DENİZLİ EGE BÖLGESİNDE TEK İL OLDU
Bolu’nun 6 kurban bağış ile Denizli’yi geçtiğini anlatan Otçu, “Genel merkezimizin yaptığı değerlendirme sonrasında oluşan sıralamaya bakıldığında, İstanbul birinci sırada yer aldı. Bu ili Ankara, Kayseri, Sakarya, Eskişehir, Konya, Bursa, Bolu, Denizli ve Balıkesir takip etti. Bolu, bizi sadece 6 bağış ile geçti. Ayrıca Ege Bölgesi’nde sıralamaya giren tek ilin Denizli olması da bizler için son derece önemlidir. Bu başarı, bizlere koşulsuz şartsız destek veren Denizli halkının emeği vardır. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu