REKLAMI GEÇ

“DOKUZKAVAKLAR HAVA KİRLİLİĞİ YAŞAMAYACAK”

“DOKUZKAVAKLAR HAVA KİRLİLİĞİ YAŞAMAYACAK”

Büyükşehir belediyesi iftar sofrasını Dokuzkavaklar Mahallesi’ne kurdu, Başkan Zolan; “Artık hava kirliliği yaşanmayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2015 Pazartesi, 13:12

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam bir mahallede iftar sofrası kurma geleneği sürüyor. Başkan Osman Zolan’ın ‘Gönül Sofrası’ adıyla andığı iftar sofrası bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada hava kirliliğinin en büyük mağduru olan bölge insanına “Artık hava kirliliği yaşanmayacak” dedi. 

Bir süre Dokuzkavaklar sakinleri ile sohbet eden Başkan Zolan bölgede yapılan doğalgaz çalışmalarını işaret ederek, “Doğalgaza kavuştunuz. Artık burada daha fazla hava kirliliği yaşanmayacak. Yakın zamanda yapılacak sağlık kompleksi ile bölgede şehir hastanesi faaliyete geçecek. Buradaki vatandaşlarımız daha önceden Devlet Hastanesi’ne veya uzak bölgelerdeki hastanelere gidiyordu. Şehir hastanesinin yapılmasının ardından burada oturan vatandaşlarımız artık uzak hastanelere gitmek zorunda kalmayacak. Yatırımlarla bu bölgenin çehresi değişecek, daha da güzel olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu