REKLAMI GEÇ

İpek: Zaferi 31 Mart’ta Kutlayacağız

İpek: Zaferi 31 Mart’ta Kutlayacağız

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “Büyük bir inançla ve azimle yürüyoruz. Vatandaşımızın desteğiyle yürüyoruz. 31 Mart’ta Çınar Meydanı’nda zaferi birlikte kutlayacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2014 Salı, 12:18

Şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla sohbet toplantıları gerçekleştiren MHP Büyükşehir adayı İpek, “Sizin bu desteğiniz sayesinde değişim Denizli’ye iyi gelecek. Değişim hepinize iyi gelecek. Daha huzurlu, daha mutlu, daha çağdaş bir Denizli’nin temellerini birlikte atacağız” dedi.

Ali İpek, Saltak Caddesi’ndeki esnafları ve vatandaşları ziyareti sırasında, aşırı trafik yoğunluğundan kaynaklanan şikayetlerini dinleyerek, “Birilerine yaranmak için Atatürk Bulvarı’nı kapatanlar, vatandaşı bu dar yollara hapsetti. Bunun hesabını sizler sandıkta soracaksınız. MHP’ye oy verirseniz, bizlere yetki verirseniz, Atatürk Bulvar’ı trafiğe açılacak. Akşam saatlerinde ki bu trafik kargaşası bitecek. Eve giderken eziyet çekilmeyecek. Akşam saatlerinde günün yorgunluğundan fazla trafik çilesi çeken vatandaşı bizler kurtaracağız. Denizli’nin en fazla trafik yoğunluğu olan, otopark sıkıntısının yaşandığı ve vatandaşa ceza işlemi uygulandığı bu caddeleri rahatlatacak projeleri sizlere tanıttık. Atatürk Bulvarı, Bayramyeri güzergahını besleyen bu caddemizde de ticari kalkınma başlayacak. Otopark yerlerimiz ve düzenli yollar ile artık trafik işkence olmayacak” dedi.

face twit

DEDİKODU MEKANİZMALARI YALAN ÜRETİYOR!
“Denizli’de temiz siyasetten bahsedenler, tüm çirkinliklerini dedikodu mekanizmaları ve fısıltı gazetelerini kullanarak gösteriyorlar” şeklinde konuşan Ali İpek, “Kamuoyu yoklamalarında başa baş bir durum söz konusu. AKP bu durumdan rahatsız olduğu için tüm dedikodu mekanizmalarını harekete geçirdi. Bir diğer parti ise çaresizlikten kendisini, kendi seçim anket firmasına ilk sırada göstertti. Bunların hepsi yalan, dolan. Zaten yaptıkları en iyi şey de bu. Biz buradayız. Projelerimizle karşınızdayız. Biz projelerimizi hazırlarken, size belediyenin yapmakla yükümlü olduğu projeleri değil, yaşam standartlarını yükseltecek, kentimize, ilçelerimize, mahallelerimize istihdam sağlayacak projeleri tanıttık. Onlar ne yaptılar? Vatandaş artık sizin yalanlarınızı dinlemiyor” şeklinde konuştu.

NEDEN CEVAP VEREMİYORSUNUZ?
AKP ve CHP’li rakiplerini TV programında tartışmaya davet ettiğini hatırlatan Ali İpek, “Benimle ilgili ortaya attıkları iddiaları yalanladım. Belgeleri, bilgileri çıkartın dedim. Cevap yok. Gelin sizinle TV programına çıkıp, projeleri, kentin sorunlarını tartışalım dedim, yine cevap yok. Bu kenti yönetmeye yüreği olduğunu iddia eden, çıksın benimle istediği yerde, istediği platformda tartışsın. Bu kent için yapılabilecekleri bizden iyi analiz eden var mı, kimin projesi daha iyi buna vatandaş karar versin” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu