REKLAMI GEÇ

Kapalı pazaryeri sayısı 10’a çıkacak

Kapalı pazaryeri sayısı 10’a çıkacak

Denizli’de Belediyeye bağlı Beltaş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, il merkezinde yapılan 7 kapalı pazaryerinde vatandaşların yazın sıcak, kışında toz ve yağmur görmeden çok rahat pazar alış verişlerini yapabildiklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2010 Cumartesi, 16:57

Belediye tarafından 3 adet daha kapalı pazaryerinin yapılacağını ve yakın pazarların buralara taşınacağını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, “Denizli Belediyesi’nin 2004 yılından itibaren il merkezinde uygulamaya koyduğu kapalı pazaryeri projeleri hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar kent genelinde 7 adet kapalı pazaryeri yapılırken, Anafartalar, Merkezefendi ve Kayhan mahallelerine de kapalı Pazaryerleri yapılacak. Halkımızın temiz ve sağlıklı koşullarda pazar alışverişi yapmasına büyük önem veren Denizli Belediyesi, bu kapsamda kapalı pazaryeri yapılacak alan bulunmayan bölgelerde kurulan pazaryerlerini bu bölgeye en yakın ve en uygun pazaryerlerine taşıyarak, kentte hijyenden ve düzenden yoksun pazaryerlerini kaldırmayı hedefliyor. Bu çalışmalar kapsamında Fesleğen Mahallesi’nde cuma günleri kurulan pazaryerinin düzen ve hijyenden uzak olması nedeni ile burada kurulan pazarın Pelitlibağ pazaryerine taşınmasına karar verildi. Daha önce sadece pazar günleri kurulan Pelitlibağ pazaryeri bundan böyle perşembe günleri de Denizli halkının hizmetine sunulacak. Fesleğen açık pazaryeri ise kapatılacak” dedi

Ücretsiz servisler var
Kapalı pazaryerlerine halkın ulaşımının daha kolay olması için vatandaşları evlerinin önlerinden alıp pazaryerine getiren, alış verişini bitiren vatandaşları tekrar evlerine kadar götüren ücretsiz servisler koyduklarını belirten Mehmet Teke, “Kapalı pazaryerlerimiz çok modern, temizlikleri de ekiplerimiz tarafından sürekli yapılıyor. İnsanlarımızın rahat Pazar alış verişlerini yapabilmeleri için ücretsiz servisler kaldırıyoruz. Sevindik ve Yenişehir pazaryerlerinde devam eden ücretsiz servis uygulamasını diğer kapalı pazaryerlerine de yayacağız. Pazaryerlerimizde köyünde, evinin bahçesinde yetiştirdiği ürünleri satmak isteyen müstahsillere de yer gösteriyoruz. Kentimiz Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci döneminde büyük bir değişim yaşıyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de kentin dört bir yanında yapılan kapalı pazaryerleridir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu