REKLAMI GEÇ

Kilit taşı ile iki kuş vurdular

Kilit taşı ile iki kuş vurdular

Denizli İŞKUR ile Halk Eğitim Merkezleri işbirliği ile açılan Taş Döşeme Kurslarına katılan kursiyerler, uygulamalı eğitimlerini ilçe belediyelerinin sokaklarında yapıyor. Çal, Baklan, Çameli ve Kale’de açılan kurslara katılan 84 kursiyer, hem meslek öğrendi hem de ilçe belediyelerin yollarına taş döşedi. Bu işten her iki taraf da karlı çıktı

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2015 Cuma, 13:35

Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Kurs programı kapsamında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 4 ilçede Taş Döşeme Kursu açtı. Talep gelen ilçelerde kurs açtıklarını belirten İŞKUR İl Müdürü Ferudun Giresun, belediyelerin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla Baklan, Çal ve Çameli’de açılan kursların tamamlandığını açıkladı.

Baklan’da 17, Çal’da 20, Çameli’de ise 22 kursiyerin katıldığı kursların tamamlandığını, Kale’de açılan kursun ise devam ettiğini söyleyen Giresun, “İşkur’a kayıtlı, 16 yaşını dolduran herkes bu kursa katılabilir. Kurs süresince, kursiyerlere günlük 20 TL harcırah ve sigorta desteği veriyoruz” dedi.

UYGULAMA ALANLARI İLÇE SOKAKLARI
Toplum Yararına Kurslar kapsamında açılan Taş Döşeme Kursu’nda kursiyerlere ilçe belediyelerinin sokaklarında uygulamalı eğitim verildiğini belirten Giresun, “Hem ilçe belediyelerinin alt yapı hizmetleri gerçekleştirilmiş, hem de kalifiye eleman yetişmiş oluyor. Kurs bitiminde kursiyerleri sınava tabi tutuyoruz. Başarılı olanlara sertifika veriyoruz. Sertifika alan kursiyerlerimizden bazıları, belediyelerin şirketlerinde işe başladı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu