REKLAMI GEÇ

Odalarda veda yemeği krizi

Odalarda veda yemeği krizi

Merkeze alınan Vali Abdülkadir Demir, onuruna verilen veda yemeğine Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili katılmadı. Oysa daha önce basına gönderilen açıklamada yemeğin Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası tarafından düzenlendiği duyurulmuştu. Tefenlili, “Ben belediyemizin de içinde bulunduğu ve bütün sivil toplum örgütlerinin ortak bir organizasyon yapması gerektiğini söyledim. Birlik olmayan yerde de bulunmayacağımı bildirdim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2014 Perşembe, 11:59

Vali Abdülkadir Demir için düzenlenen veda yemeğinde odalar arasında kriz yaşandı. Daha önce Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası tarafından organize edildiği basına bildirilen yemekte Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve yönetimi yoktu.

Herkes bunu merak etti. Yemek akşamı Ticaret Borsası’nın son anda organizasyondan çekildiği bildirildi. Ama gerekçesi açıklanmadı.

“BİRLİK YOKSA BİZ YOKUZ”
Denizlihaber’in ulaştığı Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, neden organizasyondan çekildiklerini açıkladı. Tefenlili, “Biz Vali Bey’in uğurlandığı bir organizasyonun daha geniş kapsamlı olması gerektiğine inanıyoruz. Belediyemizin de içinde bulunduğu, Denizli Platformu’nun tüm unsurlarının dahil olduğu, kentin bütün sivil toplum kuruluşlarının ortaklığında bir organizasyon yapılmasının daha doğru olacağı yönündeki görüşümüzü ilettik. Çünkü Denizli, hep birlik ve beraberliği ile adından söz ettirdi. Bu nedenle Vali Bey’in de daha kapsamlı ve güçlü bir kucaklama ile uğurlanması gerektiğini düşünüyorum. Ama arkadaşlarımız, yemeği bu kapsamda organize etmek konusunda kararlıydılar. Ben de birlik ortamının olmadığı bir organizasyonun içinde bulunamayacağımızı bildirdim. Bu nedenle çekildik ve katılmadık. Denizli’de belediyemizin organize edeceği, ifade ettiğim anlamda kapsamlı bir organizasyon yapılırsa bunun içinde yer alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu