REKLAMI GEÇ

Protokol sandığa gitti

Protokol sandığa gitti

Denizli protokolü de sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy kulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2014 Pazar, 11:04

Yoğunluk başlamadan oylarını kullanmak isteyen vatandaşlar erken saatlerde sandık başına gitti. Protokol de oy kullanmaya aileleriyle birlikte geldi.

nihat-zeybekci-ic

ZEYBEKCİ: TARİHE TANIKLIK EDİYORUZ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, oyunu Atatürk Endüstri Meslek Lisesi 1073 numaralı sandıkta kullandı. Sandığa, oğlu Alparslan’ın kullandığı özel otomobiliyle eşi Ayşen ve kızı Fatma Zeybekci ile birlikte gelen Ekonomi Bakanı Zeybekci, seçimlerin tarihi önemi olduğunu söyledi. Tarihte ilk kez cumhurbaşkanını halkın seçtiğini ve bu neslin tarihe tanıklık ettiğini belirten Zeybekci, “Tıpkı 1071 gibi, 1299 yılı gibi 2014 yılı da çok önemli bir yıl. Artık cumhurbaşkanını halkın seçtiği bir Türkiye’de yaşıyoruz ve bizim neslimiz ‘o seçimde ben de vardım’ diyerek tarihe tanıklık etti” dedi.

osman-zolan-ic

BERRİN ZOLAN’IN KIYAFET SEÇİMİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da oyunu Emsan İlkokulu’ndaki 1214 numaralı sandıkta kullandı. Zolan da oy kullanmaya eşi Berrin Zolan’la birlikte geldi. Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yaparken eşi Berrin Zolan’ın sarı renkli ceketine dikkat çeken Başkan Zolan, “Berrin Hanım bugün Türkiye’ye güneş doğacağını söyleyerek kıyafetini özel seçti, bugün Türkiye için gerçekten tarihi bir gün” dedi.

Vali-Demir-ve-ailesi

AİLECEK DEMOKRASİ KATILIMI
Denizli Valisi Abdülkadir Demir oy kullanmaya ailesiyle birlikte geldi. Oyu, Vali Konağı’nın hemen karşısında bulunan Merkez İmam Hatip Ortaokulu 1250 numaralı sandıkta kullanan Vali Demir’e eşi Nurtaç, oğulları Erkam ve Asım Demir de eşlik etti. Demir ailesi oylarını da birlikte sandığa attı. Denizli’de seçimin sakin geçtüiğini belirten Vali Demir, tüm önlemlerin alındığını oy pusulasının tek olması nedeniyle oy kullanımının hızla tamamlanacağına inandığını söyledi.

adnan-keskin-ic

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin ise Denizli Büyükşehir Belediyesi binasında 1032 numaralı sandıkta oyunu kullandı, vakit kaybetmeden Ankara’ya hareket etti. Keskin şoförü Onur Gültekin’in Ankara’da oy kullanacağını belirterek,
“O’nun da vatandaşlık görevini yapabilmesi için bir an önce yola çıkıyoruz” dedi.

denizli-protokol-oy-kullanma-mehmet-yuksel

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de oyunu Denizli’de kullandı. Yüksel, Mehmetçik İlkokulu’nda oyunu kullanırken, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu