REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Halk Günü’ne davet

Zolan’dan Halk Günü’ne davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın, ‘Halk Günü’ buluşmalarının ikincisi yarın (Salı günü) gerçekleştirilecek. Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın isteklerini, dileklerini, dertlerini, önerileri ve şikâyetlerini dinlemek ve Denizli’ye ilişkin hususları konuşmak için Büyükşehir Belediyesi’nde bekliyor olacağım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2015 Pazartesi, 11:36

Geçtiğimiz ay ilki gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun katılımına sahne olan Halk Günü buluşmalarının verimli geçtiğini belirten Başkan Zolan, ” Geçen ay ilkini gerçekleştirdiğimiz ‘Halk Günü’müzün ne kadar faydalı olduğunu gördüm. Fark edemediğimiz, bilgimiz olmayan, halloldu diye düşünüp eksik kalan veya görmediğimiz konuların olduğunu öğrendik. Vatandaşlarımızın şahsi sıkıntıları ile ilgili ise onlar için büyük fakat bizlerin rahatlıkla çözebileceğimiz hususların olduğunu gördük. Anında talimatlarımızı verdik ve çözülmesi için ilk adımlarımızı attık. Oldukça verimli geçen bu buluşmaları,her ayın ilk salı günü gerçekleştireceğiz. Yarın ikinci kez vatandaşlarımız ile randevusuz birlikte olacağız. Vatandaşlarımızın istek ve dileklerini, dertlerini, önerilerini, şikayetlerini ve Denizli’ye ilişkin hususları konuşmak için yarın (01 Eylül 2015 Salı) saat 10.30’dan itibaren Büyükşehir Belediyesi’nde bekliyor olacağım” dedi.

‘Halk Günleri’ geleneksel hale gelecek
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yaptıkları her hizmette “önce insan” anlayışını benimsediklerini ifade ederek, bunun da beraberinde başarıyı getirdiğini söyledi. Bulundukları her ortamda vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlediklerini, dertleşme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle her ayın ilk salı günü Halk Günü’nde vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Bu buluşmaları geleneksel hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Denizli için yapılan tüm hizmetleri halkla birlikte yaptıklarını vurgulayarak, bundan sonrada bu anlayışla devam edeceklerini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu