REKLAMI GEÇ

9 yıllık hasret sona erdi

9 yıllık hasret sona erdi

Şemikler’de 2006 yılından bu yana mücadelesi süren 18. Madde uygulamasında sona ulaşıldı. 450 kişiyi yakından ilgilendiren uygulamada 250 tapu, törenle sahiplerine verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2015 Perşembe, 11:24

Şemikler Mahallesi’nde yapılan tapu dağıtım törenine Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Denizli Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü Süleyman Özen, Merkezefendi İlçe Tapu Müdürü İbrahim Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

“ŞEMİKLER’İN DEĞERİNE DEĞER KATTI”
Tören açılışında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Şemikler Mahallesi’nin 18. Madde çalışması uzun süredir devam ediyordu. Gümüşler Belediyesi döneminde başlayan çalışmalar, Denizli Belediyesi döneminde devam etmiş, bu işi tamamlamak da bize nasip oldu. Bu çalışmayla halkımızın tarla hükmündeki arazileri arsaya dönüştürüldü. Büyük bir gayretle bu sorunu çözdük. Bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Merkezefendi Belediyesi sınırları içinde arsalar çok değerlidir. Bu tapular sayesinde Şemiklerimiz’de değerine değer kattı. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“KORUMA ALTINDA OLAN EVLER, SÜRECİ UZATTI”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci ise, “Gümüşler Belediyesi ile başlayan Denizli Belediyesi ile devam eden sorun Merkezefendi Belediyesi döneminde sona erdi. Koruma altında olan evler nedeniyle bu süreç uzamıştı. Sorunun çözümüne katkı koyan herkese teşekkür ediyor, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

ic
“MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR”
Ardından kürsüye çıkan Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise, “Mutlu günü bizde paylaşarak bu sevincin daha da çoğalması için buraya geldik. Şemikler’deki 18. Madde uygulaması uzun süren bir sorundu. Sonunda bu sorun çözüldü. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Son olarak söz alan Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ise, “Burada emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Gümüşler Belediyesi sürecinden bu yana bir çok kurumun bu sorunun çözümünde emeği var. Tapuların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tapu dağıtım törenine geçildi. Protokol üyeleri tarafından vatandaşlara tapuların takdim edilmesi ile tören sona erdi. Törenin ardından ise Merkezefendi Belediyesi vatandaşlara lokma ikram etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu