REKLAMI GEÇ

Altıntop Mahallesi turizmin merkezi olacak

Altıntop Mahallesi turizmin merkezi olacak

Merkezefendi Belediyesi, Altıntop Mahallesi’ndeki ara sokaklarda düzenlemeye gidecek. İşyerlerinin önündeki yeme-içme ve servis amaçlı alanların üzerlerinin branda ile örtülmesinin kötü görüntü oluşturduğu belirten Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bölgeyi turizmin merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Ocak 2016 Pazartesi, 18:36

Merkezefendi Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Birleşim, Merkezefendi Belediyesinin önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için 5 kişilik Denetim Komisyonu’nun seçimiyle başladı.

denizli-merkezefendi-belediyesi-altintop-duzenleme-ic

Gizli oyla belirlenen komisyona, AK Partili üyelerden Fatih Aydemir 23, Mahir Altuğ 23, Halil Hilmi Bozca 23 oyla, CHP’li üye Mustafa Çelik 28, MHP grubundan Metin Karakurt ise 18 oyla seçildi. Komisyon üyesi seçimlerinde 34 üye oy kullandı.

KOMİSYON GERİ GÖNDERDİ
Altıntop Mahallesi’nin 836 sokağın, 834 ve 838 sokaklar arasında kalan kısımda bulunan işyerlerinin önlerindeki alanların yeme, içme ve servis amaçlı kullanılmasına ait düzenleme yapılmasına ilişkin Merkezefendi Belediyesi İmar ve Şehirçilik Müdürlüğü tarafından Meclise sunulan gündem maddesi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından oy birliği ile detaylı çalışma için dairesine geri gönderildi.

denizli-merkezefendi-belediyesi-altintop-duzenleme-ic-1

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bölgeyi turizmin merkezi olarak yeniden düzenleyeceklerini belirterek, “Burada düzenleme yapmak istiyoruz. Çünkü üzerleri brandalarla örtülü alanlar çirkin görüntü oluşturuyor. Hem vatandaşların rahatlıkla geçebileceği alanlar oluşturmak, hem de daha gösterişli, turizm merkezine yakışır bir düzenlenme yapmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu